ROG/ORIS 1 – V en V 1

Zaterdag speelde Vlug en Vaardig tegen ROG/ORIS in de stad Groningen. Voor beide teams telde alleen winst om nog kans op de titel te maken. De gehele eerste helft was duidelijk voor de Garipers. Vanaf het eerste fluitsignaal bleek V en V sterker en slimmer. Via 1-4 kwam er 3-7 op het scorebord en dat het gat bij rust niet groter was dan 9-13, daar mocht ROG/ORIS blij om zijn.

In de rust krijgen de teams normaliter alleen wat te drinken, maar toch waren de rollen daarna volledig omgedraaid. ROG/ORIS scoorde direct en bleef scoren, vooral vanwege de ruimte, die door V en V geboden werd. Ondanks de nodige ervaring in het team kon men in de tweede helft de knop niet meer omzetten. De rust in de opbouw was weg en V en V kwam niet meer terug. Slechts één keer scoorde men, de eindstand was 18-14 in het voordeel van ROG/ORIS. Sport blijft onvoorspelbaar en zeker bij korfbal geldt, dat een ruime voorsprong snel teniet kan worden gedaan.

Pas op 8 maart speelt V en V weer en wel uit tegen Leeuwarden in de Cammingahal in Leeuwarden om 19.25 uur.