Schreeuw VenV 1 met elkaar naar de handhaving!

De wedstrijd der wedstrijden vindt zaterdag as. plaats; VenV 1 tegen De Waterpoort 1. De wedstrijd wordt gespeeld in De Westermar en zal om 19:45 starten. Zal de Biobalance7-formatie zich handhaven in de 1e klasse? Of is het genoodzaakt een beslissingswedstrijd te spelen? De volgende scenario’s liggen open:

– Bij winst handhaaft VenV zich direct en is de 6e plaats een feit.
– Bij verlies eindigt VenV op plaats 7 en moet er een beslissingswedstrijd tegen KV Elburg gespeeld worden; de nummer 7 uit een andere 1e klasse.
– Bij gelijkspel eindigt zowel VenV als de Waterpoort op de 6e plaats. Dan moet er eerst een beslissingswedstrijd gespeeld worden om wie 6e en wie 7e wordt. De winnaar van die wedstrijd handhaaft zich, de verliezer is genoodzaakt om alsnog een beslissingswedstrijd tegen KV Elburg te spelen.

Kortom, winst is noodzakelijk zaterdag om extra wedstrijden te voorkomen. De ploeg van Jaap Jan van der Molen heeft alles nog in eigen hand. Maar ze kunnen het niet alleen..

Het 1e heeft de steun van de trouwe achterban hard nodig. Komt daarom allen de groen-witten steunen! Nodig vrienden, familie en collega’s uit om deze wedstrijd bij te wonen en de Gariper ploeg naar de overwinning te schreeuwen. Laat de zaal op zijn grondvesten schudden! De Parabool, Oerterp, ROG en DTL vonden dit seizoen reeds hun waterloo in de Westermar. Laat de Waterpoort de volgende zijn!

Na de wedstrijd van 1 zal het seizoen feestelijk worden afgesloten onder muzikale begeleiding van DJ Eppie. Dus de derde helft is ook zeker de moeite waard.

Wij hopen op jullie steun! De Westermar is fan ús!