Slotwedstrijd VenV

De eerste helft verliep voor V en V moeizaam, aanvallend was het niet altijd vernuftig en verdedigend werd te veel ruimte gegeven. DTS kon hierdoor goed bijblijven en nam het grootste deel van het eerste bedrijf zelfs een voorsprong.

Tot plotseling vijf minuten voor de rust de aanvallers van de BioBalance 7-formatie het op de heupen kregen. Van een 6-7 achterstand kwam V en V op een 10-7 voorsrong. De tweede helft kon het publiek genieten van goed spel van de Garipers. De voorsprong werd uitgebouwd tot de 18-11 eindstand. Hiermee werd bewerkstelligd, dat Vlug en Vaardig ook volgend jaar aantreedt in de eerste klas.

Dit zal zijn zonder Gerda de Jong, zij neem na jarenlang trouwe dienst afscheid van de selectie. Spijtig temeer, omdat juist aan dameszijde versterking wenselijk is. Ook waren er bloemen voor trainer/coach Stevo Jellema. Twee en een half jaar klikte het prima tussen de selectie en Stevo. Maar vanwege een verhuizing was drie keer per week naar Garyp reizen niet meer op te brengen. Volgend jaar staat Ronald Klos aan het roer, er wordt nog gezocht naar een coach voor het tweede team, aanmeldingen zijn welkom.