Sneu verlies Vlug en Vaardig

Afgelopen zaterdag werd er aangetreden tegen HHV in Hollandscheveld. Daar winnen is de laatste jaren moeilijk gebleken voor V en V. Zo ook deze keer. De eerste helft was V en V duidelijk de bovenliggende partij. Met snel combinatiespel werden er vele kansen gecreëerd. Op 0-1 en 2-4 hadden de groenwitten een voorsprong. HHV was duidelijk van slag en bij een 4-7 stand leek het een eenvoudige overwinning te worden. Vlak voor rust zorgden slordigheidjes in de verdediging, dat HHV kon aanklampen naar 6-7. Ook de tweede helft ging de Bio Balance7-formatie onder leiding van coach Ronald Klos verder met scoren. HHV bleek echter duidelijk minder kansen nodig te hebben en de thuisploeg hield daardoor vertrouwen in de goede afloop. Vlug en Vaardig’s aanvalsspel werd minder en HHV werd op basis van veel inzet sterker. Langzaam kroop men dichterbij en gingen de kopjes bij de V en V- spelers omlaag. Het tweede aanvalsvak scoorde in de gehele tweede helft geen enkel doelpunt meer, terwijl HHV de kansen bleef benutten. Zo werd er via 11-11 een 14-12 eindstand bereikt. Het was een sneu verlies voor de Garipers, maar duidelijk is ook, dat 12 doelpunten scoren te weinig is om een wedstrijd winnend af te kunnen sluiten. Komende week wacht er twee keer een uitwedstrijd tegen de Waterpoort, want zowel voor de beker als voor de reguliere competitie reist het V en V-team af naar Sneek.

Doelpunten: Lennert Westerhof en Foppe Nicolai 4, Klaas-Jan Pander 2, Dieke Hoekstra en Tiede Fokkema 1.