Trainersduo Peter de Groot en Ronald Klos bezig met laatste seizoen bij VenV

Peter de Groot is bezig aan zijn 2e en tevens laatste seizoen bij de Garijpers. Een seizoen waarin nog van alles te winnen is; in de zaal is het vlaggenschip van VenV momenteel de trotse koploper in de 3e klasse en lonkt de tot doel gestelde terugkeer naar de 2e klasse. Ook op het veld zijn de kansen daartoe nog niet verkeken. Gedreven als De Groot is, zal hij er alles aan doen om dit seizoen zo succesvol mogelijk af te sluiten en daarmee op een mooie manier afscheid te nemen van de club.

Ronald Klos heeft na een sabbatical dit seizoen weer kunnen proeven aan het trainersvak. Als coach van het 2e team lukt het om zijn onregelmatige werk en wedstrijden bij VenV3 te combineren met de training en coaching. VenV 2 draait een prima seizoen onder de hoede van Klos; in de zaal roert men zich in de strijd in de subtop en ook op het veld zal het doel “handhaving” gerealiseerd worden. Daarnaast is zijn inbreng tijdens de trainingen van de selectie van grote waarde; zijn ruime ervaring als hoofdtrainer komt altijd duidelijk naar voren.
Het bestuur en Technische Kommissie van VenV wil beide heren bedanken voor de prettige samenwerking en hun grote inzet voor de club.

Bestuur en TKS ckv VenV (G)