Trainersnieuws Quick’21 / Vlug & Vaardig

Nico Kraan heeft onlangs aangegeven dat dit zijn laatste seizoen is bij de combinatieselectie van Quick’21 uit Oudega en Vlug & Vaardig uit Garyp. Kraan heeft vanaf de start van de samenwerking tussen beide verenigingen de selectie onder zijn hoede genomen. Na 3 seizoenen waarin corona een grote spelbreker bleek, blijft het gevoel hangen dat zowel trainer als spelersgroep er nooit helemaal uit hebben kunnen halen wat er in zit. Wat overigens niet weg neemt dat beide partijen met een uitstekend gevoel terugkijken op de samenwerking. De uit Wolvega afkomstige Kraan zet een punt achter zijn trainerscarrière; werk/privé en het trainerschap zijn steeds lastiger te combineren.


Werk aan de winkel dus voor de TC. Beide besturen zijn zeer verheugd te kunnen meedelen dat Sake Koelma het stokje volgend seizoen over zal nemen van zijn generatie genoot. Met Koelma is er weer een trainer aangetrokken met ruime ervaring op niveau. Het vertrouwen is groot dat de huidige spelersgroep, aangevuld met een aantal talentvolle jeugdspelers, zich zal blijven ontwikkelen met Sake als trainer/coach. Hij heeft in het verleden aangetoond een kampioenmaker te zijn: bij de Walden en recentelijk bij CSL is dat hem de afgelopen jaren gelukt.


Maar nu eerst nog het resterende deel van de huidige zaalcompetitie, waarin er nog van alles te winnen valt; hoe mooi zou het zijn voor Kraan en de spelersgroep om in het afscheidsjaar nog een klinkend resultaat neer te zetten!


Besturen en TC van Quick’21 en Vlug & Vaardig (G)

Foto: Kv CSL