V en V 1 – Leeuwarden 1

In een thuiswedstrijd tegen Leeuwarden heeft V en V op basis van een sterke tweede helft een grote uitslag op het scorebord kunnen zetten. De thuiswedstrijd moest vanwege de niet beschikbare thuishal deze keer noodgedwongen gespeeld worden in Damwoude.

Eindelijk kon V en V weer eens compleet aantreden tegen het onderaanstaande Leeuwarden.

In de eerste helft kon V en V zich maar moeilijk ontdoen van de tegenpartij, vooral omdat er aanvallend te weinig vernuft getoond werd. Pas na een kwartier kon Gerda de Jong de 1-0 aantekenen. In het vervolg was V en V duidelijk de betere ploeg, maar het vinden van de korf bleef een probleem. Leeuwarden bleef vervolgens overeind, maar met onrustig aanvalsspel gedurende driekwart van de wedstrijd behield men een achterstand van drie of vier goals. In het laatste kwartier was voor de hoofdstedelingen de koek op. Toen wist Vlug en Vaardig met gevarieerd aanvalsspel gemakkelijk de korf te vinden en zodoende het zelfvertrouwen op te krikken. De eindstand was 19-8.