V en V 1 wint fysieke wedstrijd in slotfase

Na twee goede resultaten op rij van het team van Peter de Groot was het zaterdag 21 november weer reden tot juichen. In de sporthal Westermar won de ploeg met 14 – 13 van kv Dos/wk. Nadat daarvoor V en V 2 hun wedstrijd in een gelijkspel had omgezet begon de Biobalance formatie aan hun wedstrijd.

V en V 1 kreeg al snel met een 2 – 5 achterstand te maken. Er werd fysiek en fel gespeeld, maar V en V kon hier het best mee omgaan, waardoor ze met een kleine achterstand de rust in gingen, 6-7.

In de rust wist Peter de Groot de spelers positief te stimuleren. V en V 1 werd nog feller en liet zien dat ze wilden winnen. Gelijk na de pauze werd het 7 – 7. Sytse Brouwer kwam in het veld aan de kant van V en V. Dos/wk bleef nog een tijdje volgen, het werd spannend en de ploeg van Peter de Groot kwam daarna op voorsprong met 12 – 10.
In de laatste minuut stond het 13 -13, maar de altijd cool spelende Arjen Brander scoorde in de laatste 10 seconden het winnende doelpunt! De goed leidende scheidsrechter floot meteen voor het einde van de wedstrijd.

Een terechte uitslag, gezien het spelbeeld. Al met al belangrijke punten om met de bovenste ploegen te blijven concurreren.

Doelpunten: Anke Rinsma 5, Arjen Brander 2, Taede Sibma 2, Nynke Buis 2, Miranda Veenstra 1, Jan Jacob van der Zee 1, Sytze Brouwer 1