V en V – Wit Blauw

Wit-Blauw kwam zaterdag op bezoek bij Vlug en Vaardig. De Kampenaren bevinden zich in de onderste regionen van de eerste klasse, terwijl middenmoter V en V graag daarvan afstand wil houden. De ontmoeting was zonder meer boeiend, maar fraai spel was er zelden te zien. Het door ziekte en schorsing gehavende Vlug en Vaardig speelde afwachtend. Beide ploegen knokten wel, maar aanvallende stelde men teleur. Met de score hielden de ploegen elkaar tot aan de rust volstrekt in evenwicht, 6-6. In de tweede helft was bij V en V aanvankelijk de rust en de kwaliteit zoek, dit leidde tot een 7-10 achterstand. Maar enkele wissels en sterk reboundwerk zorgden ervoor, dat de Bio Balance 7-formatie terug kwam tot 10-10. Deze stand werd bereikt met nog vijf minuten te gaan. Maar ook in die fase konden de schutters de korf niet vinden en volgde bij 11-11 het eindsignaal. Een terechte uitslag, beide ploegen verdienden niet om te winnen. De doelpuntenmakers: Lennert Westerhof 5, Paul Schipper 3, Dieke Hoekstra 2 en Siemen-Jan Miedema 1.
Komende zaterdag heeft Vlug en Vaardig een vrije dag, de week daarop komt de Driehoek om 19.55 uur op bezoek in de Westermar in Burgum.