Vacatures bij VenV!

Onze korfbalvereniging zou niet kunnen bestaan zonder de vrijwilligers die zich nu inzetten voor de club. Een normale gang van zaken is dat vrijwilligers ophouden met hun taken en dat er vervolgens nieuwe mensen moeten worden gezocht. Op dit moment zijn er verschillende vacatures beschikbaar. Deze vacatures moeten ingevuld worden om de club draaiende te houden.

Kijk alsjeblieft even naar deze vacatures en klik dit bericht niet meteen weg. We zijn er ons bewust van dat de meeste mensen het tegenwoordig druk hebben met allerhande zaken, maar toch hebben we jullie tijd en inzet nodig! Spelen bij een vereniging betekent ook het verrichten van vrijwilligerswerk. We rekenen op jullie! Wanneer jullie iemand anders weten (familie, extern enz.) dan horen we het ook graag.

Vacature: Lid Activiteitencommissie
Als lid van de Activiteitencommissie zorg je ervoor dat de leden van VenV enkele keren per jaar verblijd worden met een activiteit. Zo is de AC verantwoordelijk voor het organiseren van VenV’s Got Talent en de VenV-dag, maar ook voor de uitstapjes van de jeugd naar bijvoorbeeld Monkey Town. Het meedraaien in de AC is een dankbare taak: iedereen kijkt uit naar het volgende evenement en is vervolgens dankbaar voor de organisatie ervan.

Volgend jaar zal de AC enkele wijzigingen ondervinden. Het bestuur heeft in overleg met de AC besloten dat er in een andere vorm zal worden gewerkt om zo ook ledenwerving een plaats te kunnen geven. Er zullen dus ook verschillende ledenwervingsactiviteiten worden georganiseerd de komende jaren.

Haal jij energie uit het organiseren van activiteiten? En ben jij bereid om je op deze manier in te zetten voor de vereniging? Neem dan contact op met Jan Jacob van der Zee via ac@venv.nl. We hopen op jouw reactie en inzet! We kunnen meer dan 1 persoon gebruiken!

Vacature: jeugdtrainer en/of assisterend jeugdtrainer

De jeugd is de toekomst! Vandaar dat het belangrijk is dat er goede en gemotiveerde jeugdtrainers voor de groep komen te staan. We hebben de plaatsing van jeugdtrainers al bijna rond, maar er zijn nog wat taken beschikbaar. Zie jij jezelf als de juiste persoon om de kinderen klaar te stomen voor de selectie? Of ben jij degene die we zoeken om te assisteren bij bijvoorbeeld de Welpen? Het maakt niet uit hoe oud je bent, wij zorgen er wel voor dat er een goede verdeling ontstaat bij de teams. Neem bij interesse contact op met de TKJ via janjacobvdzee@hotmail.com. Wij hebben jouw hulp keihard nodig!