VenV 2 met de bus naar verre uitreizen!

VenV 2 is dit seizoen ingedeeld in de kilometerpoule. Een korte berekening verraadt dat het tweede team zo’n 1628 kilometer mag afleggen dit seizoen. De volgende verre reizen staan op het programma:

* 3 december: Veenendaal uit. Aanvang wedstrijd: 20:25. Reistijd is 2 uur. Vertrektijd vanaf It Geahûs: 17.00. Terugkomst zal na middernacht zijn.

* 17 december: Kamerik uit. Aanvang wedstrijd: 18:25. Reistijd is 2 uur. Vertrektijd vanaf It Geahûs: 15.00. Terugkomst rond middernacht.

* 28 januari: Leusden uit. Aanvang wedstrijd: 18:20. Reistijd is 1 uur 45. Vertrektijd vanaf It Geahûs: 15.00. Terugkomst rond middernacht.

VenV 1 heeft ook 1 verre reis.

* 11 februari: Enschede uit. Aanvang wedstrijd 20:25. Reistijd is 2 uur 10. Vertrektijd vanaf It Geahûs: 17.00. Terugkomst zal na middernacht zijn.

VenV gaat een busje huren die de ploeg van Jaap Jan van der Molen naar Veenendaal, Leusden en Kamerik kan brengen en die het eerste naar Enschede kan brengen. Omdat een 9-persoonsbusje te klein is, zal er een 28-persoonsbusje worden gehuurd bij deze 4 reizen. Een externe chauffeur zal de spelers naar de bestemming rijden.

Een busje van deze omvang met chauffeur kost niet niks. Gelukkig hebben wij Wolters taxi- en touringcarbedrijf bereid gevonden om ons tegen een scherpe prijs te vervoeren. Daarnaast heeft het bestuur zich van haar schappelijke kant laten zien door een extra bijdrage te leveren. Verder zullen de spelers zelf €10,- per reis betalen. Om het resterende gat te dichten is de selectie onder leiding van Jaap Jan en Jan Jacob begonnen met sponsorwerving. Inmiddels hebben we maar liefst 25 sponsoren bereid gevonden om de busreizen te sponsoren. De logo’s van deze mooie bedrijven zullen pronken op spandoeken die in de bus komen te hangen én die tijdens de thuiswedstrijden in de Westermar komen te hangen.

Gemiddeld genomen zullen er 11 selectieleden mee moeten naar de uitwedstrijden. 8 basisspelers, 2 wisselspelers en 1 coach. Dit houdt in dat er nog 17 plekken over zijn voor geïnteresseerden. Wil jij mee om de spelers van VenV aan te moedigen? Dat kan! Meld je aan bij Taede Rienk Sibma door middel van een mail naar taederienksibma@hotmail.nl of een telefoontje naar 06 254 258 57. De kosten zijn €10,- per persoon, per reis.

Jan Jacob van der Zee

Jaap Jan van der Molen