VenV A1-VKC A1 15-09

Op vrijdag 14 september speelden we een competitie wedstrijd tegen VKC.

De opstelling was in de aanval: Jouke, Peter, Angelien, Tjitske. En in de verdediging: Taede, Jelmer, Hanneke en Anne. Wissels: Jan Jacob, Marten en Hester.

De wedstrijd begon niet goed, al na een paar minuten kwamen we achter met 0-1 en even later ook de 0-2. Zo ging het helaas nog een tijdje door en stond het op laatst al 0-5.

Toen ging het even wat beter, er kwam een uitstarter onder de korf en zo scoorde Tjitske onze eerste goal dus stond het 1-5 en even later scoorde Taede de 2-5.

Daarna werden er nog een paar kleine kansen benut door VKC zodat het 2-7 stond.

Hierna scoorde Angelien een doorloopbal, en even later kregen we een afstandschot tegen, maar nog vlak voor rust scoorde Taedenog een doorloopbal zodat het in de rust 4-8 stond.

Een paar minuten na de rust werd er weer gescoord door VKC doormiddel van een doorloopbal. Even later kwam Hester erin. En vlak daarna kreeg VKC een vrije bal die er ook invloog zodat het 4-10 werd. Toen kwamen Jan Jacob en Marten er ook in. Maar VKC was te sterk en zo scoorden ze nog twee goals zodat de eindstand 4-12 is geworden.