VenV A1 wint eerste wedstrijd van het nieuwe jaar

De junioren van V en V reisden op deze eerste winterse zaterdag van het jaar af naar Groningen, om daar de wedstrijd tegen de A2 van Hoogkerk te spelen. Als de junioren van V en V nog mee wilden blijven draaien bovenin, moest deze wedstrijd wel gewonnen worden.

In de aanval begonnen: Taede, Jan Jacob, Hester en Anne. De verdediging bestond uit Pieter, Peter, Anja en Hanneke. De wedstrijd begon moeizaam. Veel kansen aan de kant van de Garipers. Helaas werden dezen niet afgerond. De Hoogkerkers wisten één van hun weinige kansen wel te benutten en scoorden 1-0. Taede wist hier op te reageren en er 1-1 van te maken. Voor rust wist Pieter nog een doorloopbal te scoren, waardoor de Garipers op voorsprong kwamen.

Na rust wist Pieter weer te scoren. De Hoogkerkers lieten dit niet zomaar gebeuren en wisten op een 4-3 voorsprong te komen. De Garipers bleven de koppen ervoor houden en Pieter wist de stand weer gelijk te brengen. De Garipers wisten op voorsprong te komen en de stand uit te bouwen tot 4-7. Hier was de wedstrijd wel beslist. Aan beide kanten werd nog twee keer gescoord en dat bracht de eindstand op 6-9.
Volgende week wacht ons weer de A2 van Hoogkerk, dan in ons vertrouwde Westermar.

Scores: Pieter 4, Taede en Hester 2, Hanneke 1