VenV Dag indeling

Zaterdag 9 Juni 2012 wordt weer de VenV-dag gespeeld. Dankzij de ruim 100 aanmeldingen is het weer gelukt een mooi toernooi samen te stellen. Teamindeling was best lastig vanwege 1 groot team welke zich had opgegeven en doordat de dames duidelijk in de minderheid waren. Het staat teams tijdens de V en V-dag uiteraard vrij om spelers van elkaar te ‘lenen’ indien er te weinig zijn, zodat we in elk geval wel steeds met volledige teams kunnen spelen.

Er worden weer twee toernooien gespeeld. Voor de jongsten onder ons is er het Mini-Maxi Toernooi, waarin onze jongste spelers gekoppeld zijn aan heiten, memmen en selectiespelers. Hier zijn teams van gemaakt die het tegen elkaar gaan opnemen.
Daarnaast wordt er het hoofdtoernooi gespeeld, waarin zes teams het tegen elkaar gaan opnemen. Alle teams hebben een kleur gekregen. Het is de bedoeling dat iedereen een shirt van zijn eigen teamkleur meeneemt. Elk team heeft een aanvoerder benoemd gekregen deze dient ervoor te zorgen dat zijn of haar team tijdig bij elke wedstrijd aanwezig zijn.

Let op! De eerste wedstrijden beginnen al om 12:30 uur, wees op tijd!

Tijdens het toernooi is er gratis ranja aanwezig. Verder zal it Geahûs op het veld zorgen voor een hapje en een drankje. Na de toernooien is er gelegenheid om te douchen. Daarna is er vanaf 18:00 natuurlijk de EK wedstrijd Nederland – Denemarken op groot scherm gecombineerd met een smakelijke barbeque in It Geahus.

Teamindelingen en programma: VenV dag 2012

Veel succes en plezier!