VenV – Harich

De verplaatste wedstrijd van 2 september is ingepland op de doordeweekse woensdagavond van 13 september. Na een stormachtige en regenachtige dag moest VenV aantreden in en tegen Harich. Voor het hoofdgerecht speelden de tweede teams de amuse. In deze wedstrijd waren het reserves van Harich die aan het langste eind trokken.
De wedstrijd van de hoofdmachten was   begonnen, de opening was van Jan  Jacob van der Zee. Hierna was het zoeken voor de Garipers, die even niet thuis leken te geven. Harich profiteerde optimaal en kon uitlopen tot een 13 – 2 voorsprong. Vlug en Vaardig kon zich enigszins herstellen, de teams gingen rusten op een stand van 16 – 7.
In de tweede helft werd er om en om gescoord. Harich wist zo de voorsprong te consolideren. VenV heeft door gebrek aan scherpte in het begin van de eerste helft de wedstrijd uit handen gegeven. Op een stand van 26 – 15 floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.
Scores: Arjen Brander 6, Ludolf van der Molen 2, Corrie Betten 3, Jan Jacob van der Zee 1, Miranda Veenstra 1, Remco Schraa 1 en Pieter de Jong 1