VenV laat punt liggen

GARYP – V en V trof zaterdag een tegenstander, die vrij onbekend was: De Pein. De eerste minuten waren voor De Pein. Vlug en Vaardig startte ongeconcentreerd, leed balverlies en was niet scherp in de verdediging. Zo kwam er een 4-1 tussenstand op het scorebord. De eindstand werd 17-17. Na het kerstreces op 7 januari is de volgende wedstrijd, dan komt SIOS naar de Westermar. Winst is dan nodig om in de top van de ranglijst te blijven. Iedereen is welkom bij deze wedstrijd die om 19.50 uur begint.

. Na tien minuten waren de Garipers hersteld van de dip en ging men rustig combinerend op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er: 4-4. Daarna vielen de doelpunten om en om tot 8-8. Hierna konden de groen-witten elkaar beter vinden en De Pein was door het hoge tempo wat uitgeraasd. Er ontstond door een afstandschot van Sanne Nieuwenhuis een gaatje van twee doelpunten. Na de spreekwoordelijke thee bleef dat gaatje intact en liep V en V uit naar een 12-15 voorsprong. We schrijven inmiddels de 45ste minuut. In plaats van de moed te verliezen, deed De Pein er nog een schepje bovenop en men gooide alles in de strijd. V en V ging hier echter gedisciplineerd mee om. Toen de BioBalance 7-formatie na de zoveelste overtreding de 14-17 via de stip aantekende, leek de buit binnen. In de slotfase vergat V en V echter niet alleen de kleine kansen te benutten, maar ook het hoofd koel te houden. De rust was weg en De Pein profiteerde en kwam op 17-17. Tot overmaat van ramp kreeg een speler van V en V ook nog eens rood. Op zich was dit voor Vlug en Vaardig een goede wedstrijd, helaas werd er aan het begin en aan het eind niet scherp en verstandig gespeeld. Hierdoor werd er onnodig puntverlies geleden.

Doelpunten: Lennert Westerhof 7, Sytze Brouwer 6, Tiede Fokkema 2 en Martha van der Kooi, Sanne Nieuwenhus en Roel Schipper elk 1 doelpunt.