VenV laat punten liggen

Op een wat afgelegen plek in Hollandscheveld zou Vlug en Vaardig dit keer tegen HHV spelen. Na een mooie overwinning van het tweede team met als eindstand 7-18 was het de beurt aan het eerste team.

Gelijk in de eerste aanval werd er al een doelpunt gescoord door HHV. Maar Roel maakte daarna een mooie afstandsschot en de stand stond op 1-1. Dit beloofde nu al een spannende wedstrijd te worden.

Na een aantal minuten volgden er strafworpen voor HHV door overtredingen van onze kant. Ook al waren niet alle strafworpen rechtvaardig, HHV kon daarmee op een voorsprong komen van 3-1. Maar door een mooie onderschepping van Martha volgde er al snel weer een doelpunt door Dieke. Daarna kwamen er nog 2 doelpunten waardoor VenV op een voorsprong van 3-4 stond. Helaas duurde dit niet lang en kwam HHV op een voorsprong van 7-4. In de rust stond het 7-5.

Na de rust begonnen ze weer vol goede moed en volgde er gelijk weer een doelpunt van Roel. Maar al snel liep VenV toch achterop en hield het op bij 8 doelpunten. VenV kreeg op het einde van de wedstrijd nog enkele strafworpen mee die ze niet wisten te verzilveren. Met als eindstand 8-14 was de wedstrijd afgelopen.

Op zaterdag 6 oktober heeft Vlug en Vaardig een thuiswedstrijd tegen DTL. We hopen dan op een mooie overwinning.

Doelpunten: Roel Schipper 2, Martha van der Kooi 2, Dieke Hoekstra, Pieter de Jong, Taede Sibma en Jan-Jacob van der Zee allen 1.