VenV maakt geen fout in Harkema

GARYP – Zaterdag was er een ontmoeting tussen Harkema en de koploper Vlug en Vaardig. Vanaf het begin was er inderdaad een groot krachtsverschil in het veld waar te nemen. Vlug en Vaardig schoot vandaag niet echt met scherp, Maar toen eenmaal de 0-2 op het scorebord stond, was de ban gebroken en het werd 3-19. Inmiddels staat de BioBalance 7-formatie florissant aan de leiding. Men kan kan a.s. zaterdag kampioen worden, maar dan moet concurrent DTL wel punten verspelen.

Een ver afstandschot, dat de stand op 1-2 bracht, vertekende aanvankelijk het verschil, maar al snel namen de Garipers afstand door onder meer een paar fraaie doorloopballen van Martha van der Kooi en een evenzo fraaie one handed doorloopbal van Lennert Westerhof. Toen de goed spelende invaller Wilco de Vries scoorde, stond het vlak voor rust al 1-9. Na de thee ging V en V rustig door met scoren en Harkema kon geen vuist maken. Annemarieke Houtsma en Roel Schipper brachten de tussenstand op 2-17. Het slotaccoord was voor Sanne Plantinga, met een afstandschot werd de eindstand 3-19.

Alle supporters worden dus 28 mei om 15.30 uur verwacht op het sportveld in Garyp voor de thuiswedstrijd tegen Harich.

Doelpunten: Martha van der Kooi en Lennert Westerhof 4, Roel Schipper en Wilco de Vries 3, Annemarieke Houtsma 2 en Dieke Hoekstra, Sanne Plantinga en Tiede Fokkema allen 1 doelpunt.