VenV organiseert dropping en zintuigentocht!

Beste VenV’ers,

Houd 6 januari 2012 vrij in de agenda! Want dan organiseert de Activiteitencommissie een geweldige winteractiviteit voor de hele familie. Op deze dag zal jullie oriëntatiegevoel en waarnemingsvermogen op een leuke manier worden getest! Maak jullie borst nat voor een dropping!

Jeugd t/m de E’s

Vrijdagmiddag 16:00 zal de jeugd tot en met de E’s naar Earnewâld vertrekken. Zij krijgen een aangepaste variant van de dropping: namelijk een zintuigentocht. Om 17:30 vertrekken zij weer naar Garyp toe en kunnen de ouders nog even de kinderen thuisbrengen en een hapje eten. Let op, doe wel oude kleren en oude schoenen/laarzen aan. De grond kan wat zompig zijn.

Iedereen boven de E’s

In de avond begint de echte dropping. Om 19:00 verzamelen alle deelnemers vanaf de C’s zich in het Geahûs. Deze groep zal opgedeeld worden in groepjes van 6 à 7 mensen. Deze groepen worden om de beurt in Earnewâld gedropt. Onderweg zullen de groepen verschillende opdrachten tegenkomen. Tot slot zal de avond afgesloten worden in It Geahûs onder het genot van een drankje en warme snert. Ook hier geldt: doe oude schoenen en kleren aan.

De dropping wordt georganiseerd met behulp van Jurjen Veldboom http://www.outdoorveldboom.nl/ . Het zal dus een goed georganiseerde dropping worden waar teambuilding een grote rol speelt. Jullie doen toch allemaal mee? We rekenen op iedereen!

Graag even mailen naar acvenv@upcmail.nl of je WEL of NIET meedoet. We zouden graag voor de kerst jullie reactie tegemoet zien!!

De Activiteitencommissie.