VenV verlies cruciale wedstrijd

Na de flinke nederlaag van vorige week tegen ROG moest deze week door V&V worden gewonnen. Dit kunnen belangrijke punten zijn om afstand te nemen van DTL. Voor de wedstrijd is 1 minuut stilte gehouden om stil te staan bij het voetbalincident en overlijden van een grensrechter.

Het eerste doelpunt werd door DTL gemaakt, maar kon V&V makkelijk naar 1-3 komen. DTL kwam vervolgens langs zij via twee goals. In een sterke fase van V&V werd met mooi korfbal 3-7 gemaakt, met goals van Sytze, Taede en Roel. Bij een ruststand van 6-9 besloot de coach van DTL in te grijpen door 2 wissels in te brengen. Zij brachten de spanning terug in de wedstrijd, waardoor de tweede helft gelijk op ging. In de cruciale fase van de wedstrijd was het geluk aan de zijde van DTL, waardoor ze vlak voor tijd de belangrijke punten in eigen huis konden houden, met een eindstand van 16-14. Het is voor V&V nu een zaak om in de komende zware wedstrijden punten te binnen te sprokkelen.

Scores: Roel 7 (2), Sytze 4 (1),Dieke 2, Taede 1