VenV verliest kansloos van Rheko

Na de lange busreis naar Rhenen moest VenV 2 aantreden tegen de kloploper Rheko 2 voor uiterst belangrijke punten voor lijfsbehoud in de 2e klasse. Na een goed begin en een sterk eind kon VenV 2 de punten na een spannende strijd meenemen naar Garyp. De wedstrijd eindigde in 13-14.

VenV 1 kon door blessureleed en prioritering slechts met twee vaste basisspelers aan de wedstrijd beginnen, waardoor er ruimte kwam voor vele debutanten. Zo konden Johanna Westerdijk en Hanneke Postma in de basis beginnen. Een wedstrijd waarin VenV op voorhand kansloos was, maar wel op voorsprong kwam door een doorloopbal van Pieter de Jong. Rheko begon daarop te scoren wat door VenV niet bijgebeend kon worden en de ruststand op 11-5 bracht. Het beeld van de tweede helft was niet anders en na de 16-6 maakten Tia en Cornelia Brandsma hun debuut voor de Gariper hoofdmacht. De eindstand eindigde in een teleurstellende, doch niet onverwachte, 30-11.

Doelpunten: Pieter de Jong 4, Taede Sibma 2, Jan Jacob van der Zee, Evert Duipmans, Corrie Betten, Edwin Teijema en Yfke Weidenaar allen 1