VenV verliest van Rheko

Afgelopen zaterdag mocht de Biobalance7-formatie tegenstander Rheko ontvangen in de sporthal te Veenwouden, die noodgedwongen voor deze ene keer als thuisbasis moest dienen. Het team van Van der Molen begint steeds beter te korfballen, dus tegen Rheko zou er misschien wel wat mogelijk kunnen zijn.

V&V begint goed tegen de gasten uit Rheden. In aanvallend opzicht vallen de doelpunten, eindelijk, weer eens soepel. Verdedigend oogt het vlaggenschip echter niet scherp: door onnodige doelpunten tegen gaat V&V toch de rust in met vijf doelpunten achterstand. De tweede helft blijft V&V achtervolgen, maar het gat kan niet meer worden gedicht. De opgaande lijn van de voorgaande weken kon ook zaterdag niet worden omgezet in punten, einduitslag 17-22.

Volgende week reist V&V af naar Nijverdal om daar NKC’51 proberen te bedwingen.

Doelpunten: Jan Jacob van der Zee 6, Arjen Brander 3, Taede Rienk Sibma 3, Dieke Hoekstra 3, Martha van der Kooi 1, Corrie Betten 1