VenV wint spannend duel

Toen de spelers het veld betraden, bleek, dat klei- voor meer groei zorgt dan zandgrond. Bijna alle spelers van TDK hebben meer lengte dan hun opponenten van V en V. Omgaan met dit verschil bleek erg lastig te zijn. De eerste helft was voor TDK. Zij namen dan ook de leiding.

De Garipers moesten aanklampen en stonden met de rust achter met 5-7. Coach Ronald Klos zorgde voor wissels meteen na de rust en dat wierp zijn vruchten af. Vlug en Vaardig scoorde drie keer op rij en kwam op een 9-8 voorsprong. Hoewel de BioBalance 7-formatie duidelijk sterker was, werd het technisch overwicht door het onrustige spel niet in doelpunten uitgedrukt.

Op 10-10 bleef het in de eindfase bloedstollend, wie zou de winst pakken? V en V was de gelukkigste, een toegekende strafworp werd benut en hiermee was de winst binnen.

Doelpunten: Roel Schipper 4, Lennert Westerhof 3, Nelly Wolters 2 en Corrie Betten en Tiede Fokkema elk 1 doelpunt.