Verlies V&V 1 en 2

GARYP – In Heerenveen nam V&V 2 het op tegen een met scherp schietende medekoploper. Vanaf het begin van de wedstrijd liepen de Garipers achter de feiten aan. Aanvallend wist V&V geen enkele vuist te maken, getuige de slechts drie doelpunten in de eerste helft. Ook in de tweede helft werd, ondanks het mooie weer, met moeite de korf gevonden. Na 60 minuten stond een duidelijke 25-9 eindstand op het scorebord. Voor V&V werk aan de winkel de komende weken.

Het vlaggenschip ging in Wezep op bezoek bij het jubilerende Rood-Wit. Voor de thuisploeg werd het een feestelijke middag. Zij hielden de twee punten in huis na een eenzijdige wedstrijd. De Garipers misten de start van de wedstrijd volledig. Halverwege keek V&V dan ook tegen een ruime achterstand aan: 19-9. Na de thee nam Rood-Wit gas terug en herpakten de Garipers zich enigszins. Hoogtepunt deze middag was het doelpunt van de in V&V 1 debuterende Rienk Jan de Boer. Een gelijk oplopende tweede helft leverde een 29-19 uitslag op.

Volgende week komen Elburg 1 en Noordenveld 2 op bezoek in Garyp. Voor de Garipers een mooie kans om zich te revancheren van dit weekend.