Vlug en Vaardig geeft punten weg

Afgelopen zaterdag moest de hoofdmacht van Vlug en Vaardig het opnemen tegen DTL 1. Waar het tweede team van Vlug en Vaardig erin slaagde 2 belangrijke punten binnen te halen, liet V en V 1 deze helaas liggen.

Beide ploegen begonnen scherp aan de wedstrijd. Het was DTL die de score opende maar V en V had daar gelijk een antwoord op. V en V was scherp en na een aantal minuten ging het scoren gelijk op. De 5 – 9 kwam op naam te staan van Ettha Kootstra. V en V speelde niet heel erg scherp maar gelukkig vielen de doelpunten. Vlug en Vaardig ging de rust in met een 7 – 10 voorsprong.

Nu was het de taak om zo door te blijven te gaan. Na de rust sloeg DTL een gaatje van 2 punten: 12 – 10. De groenhemden kwamen gelijk:13 – 13. DTL had hier gelijk een antwoord op. Hierna liepen de Garypers achter de feiten aan en ze konden het gat niet meer dichten. De afronding liet te wensen over. De uitslag was 17 – 14.

Scores Vlug en Vaardig:
Arjen Brander 2, Yfke Weidenaar 2, Lianne Bosma 2, Ron Berkenbosch, Ludolp van der Molen, Luut Nieuwenhuis, Etha Kootstra, Remco Scha, Pieter de Jong, Jan Jacob van der Zee, en Corrie Betten allen 1.