Vlug en Vaardig verliest slopende wedstrijd

Na het zure verlies van VenV 2 van Quick’21 2 een verschil van twee doelpunten was het om 19:10 tijd voor het eerste team van Vlug en Vaardig om zich in eigen huis te gaan bewijzen. Helaas mocht het niet zo zijn en resulteerde de wedstrijd met een verlies van 15 – 17.

Beide teams wisten dat het een zware wedstrijd zou gaan worden en begonnen fel aan de wedstrijd. Het is V en V dat de dans opent. Direct daarna scoort Quick. Daarna vallen de doelpunten over en weer en zijn beide teams te gehaast en wordt er slordig gespeeld. De Garijpers blijven aan de leiding maar Quick komt dichtbij en met een verschil van 1 doelpunt gaan ze de rust in: 10 – 9.

In de tweede helft moesten beide teams vol aan de bak. Het spel gaat op en neer en er is een matige rebound waardoor er weinig wordt gescoord. Na een kwartier is er een gelijke stand van 13 – 13 en de teams doen er alles aan om de wedstrijd over de streep te trekken. Het duurt vervolgens maar liefst 10 minuten voordat er weer wordt gescoord. Ondertussen is de spanning in de Westermar te snijden.  Uiteindelijk weet de ploeg uit Oudega als eerste weer te scoren en de voorsprong te pakken. Er worden twee wissels ingezet maar het lukt V en V niet om de tegenpartij te achterhalen. In de laatste minuut maakt Quick aan alle onzekerheid een eind en beslist de wedstrijd. Na 60 minuten speeltijd staat er 15 – 17 op het scorebord. Helaas, een herhaling van de daarvoor gespeelde wedstrijd van 2 en dus geen punten naar Garijp.

Scores: Remco Schraa 5, Arjen Brander en Corrie Betten beide 3, Femke Feenstra en Nynke Buis beide 2.