V&V kan winst niet grijpen

GARYP – Een heuse wereldreis werd er door de equipe van Ron Berkenbosch afgelegd afgelopen zaterdag. Eerst stond een bezoekje aan Zuidlaren op het programma, waar V&V 2 tegen Ritola 3 speelde. De Zuidlaarders hadden moeite met de Garipers, maar wisten de tweede helft toch nog een gat te slaan. De wedstrijd eindigde in een verlies voor V&V 2. Echter heeft de ploeg zich vorige week al veiliggespeeld, dus het verlies heeft geen consequenties.

Vervolgens kon de ploeg door naar het zonnige Almelo, waar in de schaduw van het stadion van Heracles Almelo de wedstrijd werd afgewerkt, alhoewel er van schaduw geen enkele sprake was. In 28 graden, op een groot veld én met de brandende zon in de nek werd er volop afgezien. Achilles wist beter met de kansen om te springen en scoorde makkelijker, waardoor de Garipers met lege handen naar huis konden. Einduitslag: 19-12.

Ook voor het vlaggenschip heeft dit verlies geen consequenties, aangezien het niveau van V&V 1 vervalt met de naderende samenwerking.
De laatste uitwedstrijden van de senioren zijn hiermee een feit. Niet alleen van dit seizoen, maar ook voor een opzienbarende tijd. Op 15 juni wordt er voor het laatst van het seizoen thuis gespeeld. Graag zien we jullie dan om 14:00u en 15:30u, gevolgd door de seizoensafsluiting. Tot dan!