V&V – Noordenveld

GARYP – Op zaterdag 16 maart stond voor zowel het vlaggenschip als de reserves Noordenveld op het programma. Vooral voor vVlug en Vaardig 2 een belangrijke wedstrijd gezien Noordenveld en Vlug en Vaardig zich beide in de gevarenzone voor degradatie bevinden.

Nadat het tweede team deze belangrijke punten met ruime cijfers had binnengesleept, was het de beurt aan het eerste team. Bij deze wedstrijd waren de belangen minder groot. Het was Jan de Boer die de score opende voor Vlug en Vaardig. Als snel kwam Noordenveld met 5doelpunten op rij, wat het beeld gaf wat de hele wedstrijd de overhand zou houden. Vlug en Vaardig scoorde wel, alleen waar Vlug en Vaardig er 1 scoorde, scoorde Noordenvels er 3.

Na de pauze mochten Remco Schraa en Miranda het veld betreden voor de leeggespeelde Gea Plantinga en Jan de Boer. Het tij kon niet meer gekeerd worden en met een 10-29 eindstand werd uiteindelijk het veld verlaten.

Doelpunten: Jan de Boer 2, Johan van der Meulen 2, Yfke Weidenaar 2, Ludolf van der Molen 2, Remco Schraa 1 en Luut Peter Nieuwenhuis 1.

Volgende week mag Vlug en Vaardig 2 het opnemen tegen Mid Fryslan en gaat Vlug en Vaardig 1 op bezoek bij ROG.