V&V verliest van koploper Rood-Wit

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen V&V – Rood Wit speelden de reserves van de garypers een verloren wedstrijd tegen Wit-Blauw. Voor het eerste team van V&V de taak om orde op zaken te stellen en er voor te zorgen dat het kampioenschap in zicht blijft.

Na een aantal aanvallen van beide teams zonder doelpunten opende Roel Schipper de score. Vlak daarna trekt Rood-Wit de stand weer gelijk. Om en om vinden er scores plaats en zijn de ploegen redelijk aan elkaar gewaagd.

Vlak voor rust slaat Rood-wit een gaatje van 3 punten, 9-12. In de pauze worden duidelijke afspraken gemaakt en is het de taak aan het team om de schade te herstellen. Echter direct na rust scoort Rood-wit en komen ze op 9-13. Hierna lopen de garypers achter de feiten aan en zullen dit gat niet meer kunnen dichten. De afronding laat te wensen over waardoor V&V het Rood-wit in de tweede helft niet moeilijk kan maken. Uitslag 18-23. Zaak is nu om de competitie een zo goed mogelijk vervolg te geven en hopen op een misstap van de concurrentie.

Volgende week speelt V&V uit tegen MN en W in Hijum.