V&V’s Quiz Night: 13 juni!

Al geruime tijd speelde het idee binnen de Activiteitencommissie van V&V om weer een V&V’s Quiz Night te organiseren. Dit keer niet in It Geahûs of in onze eigen kantine, helaas, maar wel een online editie. Achter de schermen is dit idee uitgewerkt en door enkele fanatieke jeugdleden is er een puike quiz in elkaar gezet. Een ideale avond voor jong en oud!

Wat:      V&V’s Quiz Night 2020
Datum:  Zaterdag 13 juni
Tijd:      20:00u
Locatie: vanuit je eigen stoel

Hoe werkt het?
Op de dag zelf heb je een laptop (met daarop Google Meet) en een telefoon nodig. Uiteraard beide met internetverbinding. Via Google Meet zul je de quizmaster de vragen zien stellen. De link hiervoor zullen de deelnemers vooraf krijgen. Voor de start zal de quizmaster je een pincode geven. Je gaat met op je mobiele telefoon naar een internetpagina waar je deze pincode kunt invullen. Vervolgens kun je op deze manier de antwoorden doorgeven op de vragen. Aan het einde zal er een einduitslag volgen.

Teams
Je kunt solo meedoen aan deze quiz, maar je kunt er ook voor kiezen om het met je gezin of een groepje te doen. Mocht je meedoen in een niet-gezinsgroepje: houd je dan aan de regels van het RIVM.

Geef je op!
Meld je zo snel mogelijk aan via ac@venv.nl . Geef hier je naam en e-mailadres door. Op dit e-mailadres zul je ter zijner tijd meer informatie ontvangen.

Tot snel!