Wederom winstpartij Vlug & Vaardig

GARYP – Afgelopen zaterdag moest de BioBalance7-formatie aantreden tegen Harkema op het eigen sportveld in Garyp onder heerlijke weersomstandigheden. Aangezien deze ploeg vorige week van medekoploper Harich had gewonnen, was VenV gewaarschuwd en diende Harkema niet te worden onderschat.

VenV begon niet scherp en kreeg al gauw een strafworp tegen. Daarop had Arjen Brander een antwoord met een afstandschot. Na deze 1-1 duurde het pas tot de 17e minuut voor het gat in de korf weer werd gevonden. Roel Schipper benutte een strafworp. Vervolgens scoorde Dieke Hoekstra en bracht Arjen Brander middels een afstandschot de stand op 4-1. VenV was de betere ploeg en bracht de score door Roel Schipper op 6-2. Echter knokte Harkema zich voor rust door afstandschoten toch nog terug tot 6-5.

Na de thee kon VenV in eerste instantie nog niet echt loskomen van Harkema. Bij 8-7 werd de 100ste van VenV in deze competitie gescoord door alweer een afstandschot van Arjen Brander. Dichterbij liet VenV Harkema niet komen. Na deze stand werd een marge bereikt van drie en uiteindelijk zes doelpunten, welke tot aan het einde van de wedstrijd niet meer uit handen werd gegeven. Dit resulteerde in een eindstand van 16-10. Alweer een overwinning van de groen-witten.

Op 11 oktober gaat de BioBalance7- formatie van Vlug & Vaardig op bezoek bij Harich voor de laatste veldwedstrijd.
Doelpunten: Arjen Brander 4, Dieke Hoekstra 4, Sytze Brouwer 3, Roel Schipper 3, Pieter de Jong 1, Nynke Buis 1.