Wedstrijdverslag Flamingo’s 1- Vlug en Vaardig 1, 26 januari 2019

Op zaterdag 26 januari stond voor het vlaggenschip de wedstrijd tegen Flamingo’s uit Buitenpost op het programma. Deze teams hadden elkaar al getroffen tijdens het veldseizoen, waar Flamingo’s de punten in eigen huis wist te houden met een uitslag van 21-15. Op dit moment staan beide teams met 2 punten op een gedeelde 6e plaats, met DTL op een 8e plek met 0 punten.

Om 19.30 uur klonk het fluitsignaal van scheidsrechter Postma in de Houtmoune in Buitenpost. Het was Yfke Weidenaar die de Vlug en Vaardig in dit begin van de wedstrijd op voorsprong bracht. Na het antwoord van Flamingo’s volgenden doelpunten van Johan van der Meulen en Luut Peter Nieuwenhuis waardoor Vlug en Vaardig op voorsprong wist te blijven. Toen Ron Berkenbosch een stand van 5-5 op het scorebord wist te zetten, was dit het laatste moment dat Vlug en Vaardig kon bijblijven. Met een ruststand van 14-8 werd de pauze ingegaan.

Na de rust gingen de Flamingo’s rustig door met doelpunten maken. Ook Vlug en Vaardig bleef scoren door doelpunten van nog enkele malen Luut Peter Nieuwenhuis en Johan van der Meulen. Helaas ging dit wel in een veel lager tempo, waardoor de Flamingo’s alleen maar meer uitliepen wat resulteerde in een einduitslag 24-13 werd.

Volgende week spelen Vlug en Vaardig 1 en 2 thuis tegen Harich, wie onder leiding van oud Vlug en Vaardig trainer Peter de Groot. Weet Vlug en Vaardig deze week wel weer punten te pakken?

Graag zien we jullie allemaal op zaterdag 02 februari om 18.10 uur voor Vlug en Vaardig 2 en om 19.30 voor de wedstrijd van Vlug en Vaardig 1.